Miraval Residences | Biser Vrnjačke banje

MIRAVAL RESIDENCES

Ko smo mi ? MIRAVAL

Investitorska kompanija Nova Investment Group već dugi niz godina važi za kompaniju od poverenja, koja realizuje izgradnju stambenih i poslovnih objekata u skladu sa najvišim standardima gradnje. Upoznajte se sa principima, vrednostima i standardima našeg poslovanja, zahvaljujući kojima ostvarujemo najbolje rezultate.

MIRAVAL RESIDENCES

Naši principi –
Maksimalna odgovornost i profesonalnost

Svesni toga da se poverenje klijenta u investitore teško stiče, a brzo gubi, trudimo se da se naši saradnici od početka osećaju sigurno u svoju odluku i odabir Nove za izgradnju i razvoj objekata po njihovoj želji.

Projekte koji su nam povereni organizujemo i vodimo uz najviši nivo profesionalnosti, a puštamo da naši rezultati najbolje uvere klijente u to da nisu pogrešili kada su nas angažovali.

MIRAVAL RESIDENCES

Naše vrednosti – Iskustvo
i znanje stručnjaka

Uz 20 godina iskustva i veliki broj uspešno realizovanih projekata, bez bilo kakve sumnje možemo reći da je Nova kompanija koja svojim klijentima može da ponudi samo uslugu na najvišem nivou.

Korišćenje znanja i alata u Project Management-u samo je doprinelo tome da svojim klijentima omogućimo najpouzdanije vođenje projekta, uz odabir proverenih stručnjaka i savremena i funkcionalna rešenja za Vaše objekte.

VREDNOSTI

01

Misija

Nova Investment Group je kompanija visokih standarda i kvaliteta usluge. Zadovoljstvo nam je da zajedno sa našim saradnicima činimo najbolje da naši trenutni i budući projekti budu još bolji od prethodnih a stotine novih zadovoljnih kupaca pronadju svoj dom u stambenim objektima naše kompanije.

02

Istorijat

Od 2015. godine kompanija Moj Krov je posvećena unapredjenju kvaliteta izvedenih radova i potpunom zadovoljstvu naših klijenata. Izgradili smo više poslovno stambenih objekata na odličnim lokacijama a hiljade ljudi je pronašlo svoj dom u našim stanovima.

03

Udobnost življenja

Vrhunskim materijalima i dizajnom stvaramo za Vas komfor kakav zaslužujete. Posebno obraćamo pažnju na najsitnije detalje u realizaciji posla.Pružamo Vam vrhunsku uslugu i savetovanje

04

Stalno napredovanje

Stalno unapređujemo kvalitet izvedenih radova i u potpunosti zadovoljavamo zahteve klijenata.

MIRAVAL RESIDENCES

Naši standardi – Gradnja po najvišim evropskim i svetskim kriterijumima

Nova Investment Group investira samo u objekte za koje se može reći da su u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima gradnje.

Stambene i poslovne objekte koje potpisujemo odlikuje kvalitet, korišćenje vrhunskih materijala renomiranih proizvođača, a poštovanje ekoloških zahteva obezbeđeno je primenom energetski efikasnih materijala.

Koncept visokih standarda MIRAVAL Residences

Način života, nastao kao odgovor na visoke standarde naših klijenata. Zasnovan je na besprekornom poznavanju tržišta nekretnina i posvećenosti kvalitetu i estetici životnog prostora.